Lane 64, 8000 Brugge

Deze karaktervolle woning is gelegen tussen de Guido Gezellelaan en de Hoefijzerlaan, in het westen van de binnenstad van Brugge (West-Bruggekwartier). De volledig gerenoveerde en uitstekend onderhouden woning biedt tal van zonovergoten ruimtes en is afgewerkt met een moderne toets zonder afbreuk te doen aan de authentieke elementen.

De lichtrijke woonkamer met de volledig geïnstalleerde open-keuken kijkt uit op de ruime achtertuin met twee terrassen waar het op zonnige dagen heerlijk vertoeven is.

De woning beschikt over 4 volwaardige slaapkamers! De eerste slaapkamer met badkamer (bad, lavabo) kunt u op het gelijkvloers terugvinden. De eerste verdieping beschikt over een tweede slaapkamer, badkamer (dubbele lavabo, douche), dressing en derde ruime slaapkamer. Op de tweede verdieping kunt u de vierde slaapkamer terugvinden met praktische bergruimte/dressing.

De slaapkamer op het gelijkvloers leent zich uitstekend voor de uitbating van een B&B kamer. Dankzij de aparte badkamer, en terras enerzijds en zijn ligging op het gelijkvloers met directe toegang vanuit de inkomhal anderzijds, is de opsplitsing met de rest van de woning (privé) perfect mogelijk.

Eigenschappen

Referentie
TK/LO/DD/0191
Bouwjaar
1947
Grondoppervlakte
310 m2
Status
Verkocht
Aantal slaapkamers
4
EPC-waarde
478 kWh/m2 per jaar (2569181)
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Geïnventariseerd
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Voorkooprecht, RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Geen

Anne Verheughe

0477 95 34 80
anne.verheughe@albert.immo

BIV: 502912
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar