Pijpoelstraat 2 A, 9260 Schellebelle

Zeer goed gelegen instapklare villa te Schellebelle.

Deze ruime woning (280m2) is voorzien van alle comfort en heeft met zijn lichtrijke ruimtes een heel aangename leefsfeer. Bij het binnenkomen van de woning komt men een grote inkomhal met gastentoilet waarna men naar de leefruimte gaat die voorzien is van een openhaard en volledig betegeld in natuursteen, als men verder gaat heeft men een ruime leefkeuken die op zijn beurt toegang geeft tot de naastgelegen berging, kelder en de dubbele inpandige garage. Verder heeft men op de gelijkvloerse verdieping nog 2 slaapkamers en een ingerichte badkamer met een ligbad en inloopdouche.

De eerste verdieping is volledig afgewerkt als aparte loft/appartement. Men heeft hier een kleine bureauruimte/leefruimte, een badkamer met inloopdouche en toilet en twee slaapkamers. Op het einde van de nachthal heeft men ook nog een zolderruimte die gebruikt wordt als berging.

De gezellige tuin rondom is zeer verzorgd en heeft een zwembad, een kleine vijver, een tuinhuis en een oprit waar men 3 auto's achter elkaar kan parkeren.

Als extra troef heeft deze woning 22 zonnepanelen (4.500 kWh/jaar met groenstroomcertificaten), aircosysteem en een hoogrendementsketel wat toedraagt aan de energiezuinigheid van de woning.

De centrale ligging maakt dat het station van Schellebelle op 600m wandelafstand bereikbaar is en men verschillende winkels, scholen en sportvoorzieningen heeft in de omgeving.

Meer info via annelore@albert-vastgoed.be

Eigenschappen

Referentie
TK/SM/AVE/0204
Bouwjaar
1990
Grondoppervlakte
975 m2
Status
Verkocht
Aantal slaapkamers
4
EPC-waarde
223 kWh/m2 per jaar (20220417-0002585600-RES-1)
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Niet beschermd
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Voorkooprecht, RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Geen

Media

Annelore Vander Elst

0473 21 12 09
annelore.vander.elst@albert.immo

BIV: 516959
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar