Abelendreef 20, 8200 Sint-Michiels

Je vindt deze charmante villa te midden van het Tilleghembos, op de hoek van de Lorkendreef met de Abelendreef. De woning werd eind jaren ’60 in een tijdloze cottagestijl gebouwd en is omringd door een prachtige Engelse tuin.

De familie Dewilde bouwde de woning en leefde er decennialang. Ze genoten er in de mooi onderhouden tuin van de rust en de stilte van de bosrijke omgeving.

In de riante inkomhal, die u toegang geeft tot de verschillende vertrekken, voelt u onmiddellijk de ziel en charme van de woning. Nadat u de jassen hebt opgehangen in de vestiaire, hebt u de mogelijkheid om uw gasten te begeleiden naar het eerste salon voorzien van bureel en een openhaard.

Daarnaast geniet u in de eerder private leefruimte met eettafel en salon van een schitterende lichtinval dat werd mogelijk gemaakt door een groot raam met zicht op de vijver en imposante tuin.

Ook de keuken is volledig zuid georiënteerd. De tijdloze keuken beschikt over veel opbergruimte en een afzonderlijke ontbijthoek. Van hieruit heeft u toegang tot de garage die plaats biedt voor twee voertuigen en de technische ruimte, en de grote kelder.

Op de bovenverdieping is het huis voorzien van één ‘masterbedroom’ van maar liefst 30m², daarnaast zijn er nog drie slaapkamers waarvan op heden één kamer dienst doet als dressing. De badkamer is via de nachthal toegankelijk voor alle slaapkamers. De zolder, toegankelijk via de slaapkamer, doet dienst als opslagruimte en geeft plaats aan de boiler voor warm water.

Eigenschappen

Referentie
TK/LO/JV/0113
Grondoppervlakte
2.581 m2
Status
Verkocht
Aantal slaapkamers
4
EPC-waarde
309 kWh/m2 per jaar (20220309-0002560090-RES-1)
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Beschermd vastgoed
Niet beschermd
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woonpark
Voorkooprecht, RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Geen

Jan Vlieghe


jan@acasa-collection.be

BIV: 503202
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar