Heedstraat 9, 1730 Asse

Deze moderne, instapklare VILLA ligt in de Vlaamse rand rond Brussel en biedt  u de nodige rust gecombineerd met de perfecte ontsluiting richting E40. Een ideale hedendaagse droomwoning voor onder andere vrije beroepers met kinderen. De, in 2012 gebouwde, woning beschikt over een zeer laag E - peil en  bevindt zich op een boogscheut van de markt in Asse waar men alle faciliteiten vindt, zoals bakker, slager, supermarkt, school, ... .

Het priv├ęgedeelte is perfect gescheiden van de praktijkruimte (ideaal voor een personal trainer, dokter, kinesist of ander vrij beroep). Het private woongedeelte bevindt zich aan de zuidzijde van het huis. De grote raampartijen zorgen voor een lumineus gevoel met zicht op de tuin in zowel de modern ingerichte keuken, de knusse leefruimte met gashaard als het geconnecteerd bureel. Op de bovenverdieping vindt men drie ruime slaapkamers, dressing, twee ruime badkamers en een terras.
De praktijkruimte bestaat uit de wachtkamer, het kabinet en de gigantische polyvalente ruimte die tevens toegang geeft tot de inpandige garage en wasplaats. De buitenomgeving is onderhoudsvriendelijk ontworpen. Naast een mooi uitzicht kan u in de perfect geori├źnteerde tuin genieten van een buitendouche en jacuzzi.  

Voorzien van alle moderne technieken is deze perfect onderhouden villa zonder enige vorm van sleet een zo goed als nieuwe woning dat u aankoopt met registratierechten in plaats van BTW.

Eigenschappen

Bouwjaar
2012
Grondoppervlakte
552 m2
Bewoonbaar oppervlak
380 m2
Status
Verkocht
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
90.84 kWh/m2 per jaar
E-waarde
62
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet ingevuld
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Verkooprecht RUP
Ja
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing