Zilverberkdreef 2, 8470 Gistel

Deze postmodernistische villa is van de hand van Vivian Jean Desmet, leerling van Arthur Degeyter. Vivian Desmet is onder meer de architect van het fabrieksgebouw ‘Fribona’ te Oostkamp en het gerechtsgebouw te Brugge.

Liefde op het eerste gezicht, dat is wat mij persoonlijk overkwam bij het betreden van deze imposante woning uit 1975. De woning werd kwalitatief gebouwd rondom een imposante, zongerichte en ommuurde tuin. Vanuit alle leefruimtes (keuken, eetplaats, zithoek) kan u, in volle privacy, genieten van een prachtige lichtinval in een groene omgeving.

U koopt van de “bouwheer”, de eerste en enige eigenaars. Ze bouwden hun villa met bijhorende tandartspraktijk met een vooruitstrevende visie op het gebied van architectuur, indeling, privacy, materialen en technieken.  Na jarenlang genieten gaan ze wat kleiner wonen en gunnen ze hun droomwoning aan een nieuwe eigenaar om het vervolg te schrijven in dit prachtig pand.

Hebt u eveneens een ‘coup de foudre’ ? Neem dan contact met Jan Vlieghe (jan@acasa-collection.be of 0468/18.64.99). Tot binnenkort!

Eigenschappen

Bouwjaar
1975
Grondoppervlakte
1.769 m2
Bewoonbaar oppervlak
490 m2
Status
Verkocht
Aantal slaapkamers
4
EPC-waarde
377 kWh/m2 per jaar (20210611-0002427759-RES-1)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Mogelijk overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing