Zuidstraat 103, 8480 Ichtegem

Architecturale villa-bungalow met een ongeziene ruimte-indeling.

Deze woning verheft privacy naar een ongekend niveau. De voorzijde telt geen ramen maar enkel een voordeur die u via een buitengewone orangerie met eeuwenoude cactussen naar een tweede toegang leidt. Deze orangerie vormt zo een lichtsluis naar verschillende kamers in de woning, een bijzonder ontwerp.

De inkomhal brengt u rechtstreeks naar een riante woonkamer met  grote ramen die uitkijken op de aangelegde tuin en het verwarmde binnenzwembad. Hier is een open haard en airco beschikbaar. De ganse woning compenseert de frontgevel zonder ramen enerzijds met grote raampartijen en een inpandig terras met koivijver anderzijds. Een unieke beleving waarbij je ervaart dat de ontwerper eveneens de eigenaar is van deze woning.

De drie slaapkamers zijn allen voorzien van een ensuite badkamer. Langs het zwembad werd een sauna voor meerdere personen en een royale doucheruimte ingezet. De toegang naar alle ruimtes verloopt via een cirkelvormige gang zodat alles vlot bereikbaar is. De  leefkeuken staat in verbinding met het recent vernieuwde terras en het wandelpad langs de tuin. De kantoorruimte, met aparte toegangsdeur langs de voorzijde van het gebouw, werd voorzien van zonnewering, airco en ingemaakte kasten. Dit kantoorgedeelte is instapklaar voor een vrij beroep. Er is een dubbele garage aanwezig en het hoofdgebouw werd volledig onderkelderd met een apart geventileerde wijnkelder.

Ruimte, wellness en natuur zijn de leidraad doorheen deze eigendom.

Eigenschappen

Bouwjaar
1976
Grondoppervlakte
3.382 m2
Bewoonbaar oppervlak
480 m2
Status
Verkocht
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
600 kWh/m2 per jaar (201905150002160338RES1)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing