8930 Lauwe

Deze ruime villa garandeert u absolute rust en privacy. De achterzijde van de woning is omgeven door een prachtig tuin met achterliggende velden waar het zalig is om te vertoeven.

De woning werd zo ingeplant dat elke ruimte volop van zon-en daglicht geniet. De kamers presenteren in mooie volume's, de indeling is doordacht.

Voor wie zich vlot moet kunnen verplaatsen, is dit een voltreffer, invalswegen naar Belgische grootsteden, de luchthaven van Rijsel of Parijs, zijn op amper 2 km vandaan.

De benedenverdieping: Bij het binnenkomen treffen we een prachtige inkomhal met gastentoilet en toegang naar de verschillende leefruimtes. De gezellige woonkamer met knusse zithoek en open haard heeft volledig zicht op de tuin en geniet van de landelijke taferelen rondom de woning. Net als de gekoppelde keuken die volledig is ingericht en rechtstreekse toegang biedt tot het terras. Het slaapgedeelte op de benedenverdieping biedt ruimte aan 3 kamers en 2 badkamers, telkens met toilet, en ook hier wordt u wakker met zicht op de mooie natuur. De villa heeft  een dubbele garage met elektrische poort en een ruime berging. De mooie traphal leidt u naar de bovenverdieping met een heel ruime slaapkamer met zithoek en ingemaakte kasten, een vijfde slaapkamer, een derde badkamer en opnieuw een afzonderlijk toilet. De nachthal werd uitgewerkt met ingemaakte kasten die zorgen voor een zee van opbergruimte. Het volledige bovenverdiep  biedt perfecte mogelijkheden als kangoeroewoonst.

Deze unieke woning biedt tal van mogelijkheden door de verrassende ruimtes. Voor meer info of  een bezoek kan u contact opnemen met Sylvie op 0471 75 12 43.

Eigenschappen

Grondoppervlakte
1.700 m2
Bewoonbaar oppervlak
300 m2
Status
Verkocht
Aantal slaapkamers
4
EPC-waarde
331 kWh/m2 per jaar (20171002-0001998819-1)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Documenten

EPC