Matrozenlaan 1, 8620 Nieuwpoort

Voor deze alleenstaande villa gelegen in de Matrozenlaan (Lombardsijde), ga ik op zoek naar mensen die houden van een zee aan ruimte en de gezonde zeelucht. 

Deze perfect onderhouden woning omvat een ruime inkomhal die ervoor zorgt dat je meteen kan proeven van het ruimtegevoel dat je in de rest van de woning kan terugvinden. Naast de lichtrijke woonkamer met aansluitende zithoek, beschikt het gelijkvloers over een ingerichte keuken met berging, een apart toilet, een eerste slaapkamer, een eerste badkamer en een inpandige garage voor 2 wagens.
De trap in de inkomhal geeft ons toegang tot de eerste verdieping waar een tweede badkamer en 4 slaapkamers aanwezig zijn. Via een van de slaapkamers komen we in de ruime zolder terecht waar heel wat materiaal gestockeerd kan worden. 

Laat ons zeker de grote tuin romdom de woning niet vergeten! De mooi aangelegde tuin beschikt naast het decoratieve deel ook over een tuinhuis en een mooi terras waar het op zonnige dagen heerlijk vertoeven is.

De villa situeert zich op loopafstand van Lombardsijde-Bad,  de jachthaven van Nieuwpoort en het natuurreservaat de Ijzermonding. Via de Kustweg bereik je Nieuwpoort-Stad in 5 min. met de auto, maar ook de veerdienst geeft de mogelijkheid om de oversteek te maken naar Nieuwpoort-Bad. 

Kortom een woning die geschikt is als hoofdverblijfplaats, vakantiewoning, tweede verblijf, bed and breakfast, ....

Eigenschappen

Bouwjaar
1993
Grondoppervlakte
912 m2
Bewoonbaar oppervlak
233 m2
Status
Verkocht
Aantal slaapkamers
5
EPC-waarde
259 kWh/m2 per jaar (2329574)
As-built attest
Niet ingegeven
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing