Blankenbergse Steenweg 42, 8377 Zuienkerke

Deze gelijkvloerse villa gebouwd in de jaren ’70 op een perceel van 1089m² ligt op korte afstand van de kust en het centrum van Brugge. De uitstekende verbinding, vlakbij A11/N31, is een heel grote troef. Het huis dient opgefrist te worden maar werd oerdegelijk gebouwd en heeft slechts één eigenaar gekend. Zon in de leefruimte van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, een ruime keuken met zicht op de zuid/zuidwest gerichte tuin en aansluitend een berging met doucheruimte. De ruime inkomhal leidt u verder naar vestiaire, toilet, garage, badkamer en 4 ruime slaapkamers. Overal zijn rolluiken voorzien. Een zolder doet dienst als opslagruimte.

Maak van deze verrassend ruime, uitstekend ingedeelde woning uw paradijs! Ruimte, licht en rust zijn slechts 3 kenmerken van deze eigendom. Bovendien kan u in het vlakbij gelegen recreatiepark Polderwind genieten van ontspannende wandelingen langs het water om even te ontstressen.

Wees er snel bij en contacteer Acasa Collection via www.immoacasa.combernard@immoacasa.com, 050 300 333 of 0486 94 77 75.
 

Eigenschappen

Bouwjaar
1971
Grondoppervlakte
1.089 m2
Bewoonbaar oppervlak
210 m2
Status
Verkocht
Aantal slaapkamers
4
EPC-waarde
624 kWh/m2 per jaar
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet ingevuld
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Rechterlijke herstelmaatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Documenten

Brochure